Säng – svårt för inredningen

En av de svårare sakerna när det kommer till inredning är sängar, och det finns en hel mängd olika faktorer som samverkar där. Sängar är dyra. Sängar är stora och otympliga. Sängar ska först och främst vara bekväma att sova i. Och sängar är någonting som gäster sällan ser, utom då vi husesyn (exempelvis inför en försäljning, efter att jag homestageat bostaden!). Om jag är med och ska hjälpa till att skaffa möbler till en ny bostad är det oftast sängen som ställer till problem, på det viset att kunden, även om hon eller han lyssnar på mig, ofta tycker att bekvämlighet och storlek är långt viktigare faktorer än utseende. Men det är någonting jag är fullt medveten om, och mitt jobb handlar ju om att göra kunden nöjd. En säng som kunden inte trivs att sova och vila i kommer DEFINITIVT inte att leda till en nöjd kund…

Att hitta den perfekta sängen

Det är näst intill omöjligt att hitta en säng som lever upp till alla de krav man kan tänkas ha, vilket ändå inte hindrar att jag varje gång försöker. Även om man inte når fram till det absoluta idealet så kan man i alla fall komma en bit på vägen. Lyckligtvis så är det ju också så att vi har mycket att välja mellan. Genom att leta efter sänga från Chilli online så finns det långt fler alternativ än om man skulle vara begränsad till möbelaffärer eller postorderkataloger. Att det sedan också blir billigare att skaffa sängen via nätet är grädde på moset, pricken över i och det som slutligen får en att handla sina möbler på nätet i stället för ute i den dyra verkligheten.

Skön säng.

Ser det inte MYSIGT ut???


Men även om det finns många olika sängar att välja mellan på nätet så gör det inte alltid saken enklare. Att hitta nålen i höstacken kan vara svårt och det krävs tålamod, någonting som det är jag som måste ha. Mina kunder skulle inte normalt lägga ner så mycket tid som jag gör när de söker efter en ny säng och mitt uppdrag är då självklart: leta fram ett antal alternativ åt dem att välja mellan, alternativ som jag valt med tanke på kundens behov, önskemål och plånbok. Inte helt lätt, men roligt, även om kunden allt som oftast väljer det alternativ jag själv inte tycker ser bäst ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *