Mina tjänster

Snyggt, men även praktiskt. Så jobbar jag, här ser ni t.ex. en bäddsoffa – som inte alls ser ut som en bäddsoffa.

Hur kan jag hjälpa dig? På den här sidan kan du läsa om de tjänster jag erbjuder. Hittar du dock inget som ”passar in” på just ditt problem är du såklart välkommen att kontakta mig i vilket fall. Jag är flexibel och inga uppdrag är för små, eller för stora.

Inredning
Står du inför en flytt till ett helt nytt boende, eller bara är sugen på förändring. Då kan det vara svårt att samla alla idéer och knyta ihop allt till en färdig plan. Idag finns det mer inredningsdetaljer och möbler än någonsin att välja mellan, vilket gör det ännu svårare. Med min hjälp får du professionell hjälp samtidigt som du själv alltid har sista ordet, såklart.

Homestaging
När du står inför en flytt och ska sälja din lägenhet eller ditt hus vill du såklart få ut det maximala priset av ditt objekt. Genom homestaging kan jag framhäva det positiva med din bostad, ytorna, ljuset och helheten. Det spelar ingen roll om du redan har dina egna möbler i bostaden, eller om den står tom. Jag jobbar utifrån det som passar dig och har ett lager av både möbler och mindre inredningsdetaljer att komplettera med. Jag kan garantera dig att värdet på din bostad kommer att höjas, med mycket mer än vad själva homestagingen kostar.

Konsultation
Vissa har riktigt bra idéer, men vet inte hur de ska slutföras, eller sys ihop. Där kommer min tjänst som konsult in i bilden. Istället för att hyra in mig som inredare när du ändå vet ungefär hur du själv vill ha det kan du boka en tid för konsultation. Här får du lätta ditt hjärta och fråga om vilka tips och råd som helst, se det lite som inredning-terapi. Det är helt upp till dig hur kontakten sker, via telefon, hemma hos dig eller på mitt kontor.

Hembesök
Det är viktigt för mig att få komma hem till dig, för vad är jag till för hjälp om jag sitter och gissar, eller bara kollar på planlösningen? Inredning handlar till stor del om att känna av rummet, energin och ljuset. Därför jobbar jag alltid med hembesök.