Mina produkter

Här får du en presentation av vilka produkter jag gärna jobbar med, självklart är jag inte bunden till någon speciell leverantör. Vill du ha möbler från exempelvis IKEA går det utmärkt. Men jag gillar att jobba med unika och speciella möbler, då jag även fungerar som återförsäljare får ni möblerna till riktigt bra pris. Ungefär såhär tänker jag när jag ger förslag på möbler.

Vardagsrumsmöbler
Vardagsrummet ska vara en oas, där möblerna och inredningen ska andas avkoppling. Men samtidigt ska det vara praktiskt, ibland vill man ta en tupplur i soffan efter en lång dag, då räcker det inte med att den är snygg – den måste även vara bekväm. En tv-bänk ska helt vara låg, varför? För att det är snyggt? Nej, framför allt för att det är bra för din kropp att titta neråt när du ser på din tv. Små saker, som kan göra stor skillnad. I mitt sortiment av soffor hittar du alla olika varianter, schäslong, hög rygg, låg rygg, mjuka, fasta, breda, smala och såklart bäddsoffor.

Köksmöbler
Den tillverkare jag jobbar med erbjuder specialsnickeri, alltså kan du få en speciell möbel precis som du vill ha den. Ett bord kan levereras i exakt de mått som passar dig, och även byta färg till den mest passande. I övrigt sätter jag ergonomi och komfort höst på min prioritetslista när jag väljer köksmöbler, när man äter middag ska maten vara i fokus och då måste möblerna vara bekväma.

Tavlor
När jag inreder med tavlor jobbar jag ofta med personlighet, jag utgår efter dig och din stil. Genom kontakt med flera konstnärer kan jag få en tavla precis som du vill ha den. Om du vill kan du göra en skiss – så fixar jag en färdig tavla utav den.

Egna produkter
Jag tillverkar även egna lampor och skulpturer i järn och metall. Detta kan komma till god användning då jag kan göra specialtillverkade inredningsdetaljer, som passar perfekt in i omgivningen.

När jag inreder jobbar jag alltid med hållbarhet och ergonomi i fokus, vilket brukar komma i andra hand för många andra inredare. För mig är det dock viktigt att du, kunden, mår bra i ditt hem.